Hvad kan jeg tilbyde dig?

Jeg ved på egen krop at en skilsmisse, og specielt en skilsmisse der involverer børn, gør ufattelig ondt. Den skaber kaos i vores liv og kaster os ud i en masse både praktiske men også eksistentielle spørgsmål.

Det er her jeg kommer ind i billedet. Min opgave er først og fremmest sammen med dig at skabe håb! Sammen med dig få styr på alt kaosset, tvivlen og alle forhindringerne.

Gennem samtaler med mig får du:

 • En der vil lytte.
 • En der kan se dit liv og din situation i et klart lys og sige tingene som de er.
 • En der sammen med dig kan reflektere over dit liv.
 • En der vil spørge ind til din skilsmisse, børn, savn, det mistede, drømmene og fremtiden.
 • En der “bare” er der.
 • En der kan hjælpe med at holde fokus og finde retning i dit liv.
 • En der selv har prøvet en skilsmisse på egen krop.
 • En der kan hjælpe dig med at finde håb for fremtiden og som kan hjælpe dig med at få en ny start på livet.
 • En der kan hjælpe dig med at finde ud af hvilken forælder du gerne vil være i fremtiden – hvilket billedet du gerne vil have, at dit barn skal have af dig.

Livet består af tilfældigheder og en god portion held. Du vælger ikke selv din skæbne – og du vælger heller ikke altid selv din skilsmisse. Men du vælger hvordan du vil håndtere den! Om du vil være bitter og hænge fast i rollen som offer – eller om du vil være glad og en nærværende og god forælder.

Skilsmisser sker for rigtig mange mennesker

Og det er godt og vigtigt at turde se sig selv i et kritisk lyst samtidig med at man dropper selvbebrejdelserne. Det er en stor opgave men ikke et uoverkommeligt problem at blive skilt – heller ikke selvom der er børn involveret.

Du er nødt til for din egen skyld og dine børns skyld at få det bedste ud af din skilsmisse trods alt. Det kan du bl.a. gøre ved at kigge på dig selv. Kigge på hvilket menneske du er, hvad dine værdier er, hvordan du vælger at leve livet, hvordan du er forælder osv.

Hvorfor bearbejde skilsmissen

Vi skal aktivt bearbejde vores skilsmisse fordi den ikke bearbejder sig selv. En skilsmisse er et brud på mange planer og en radikal forandring i dit liv og i dine børns liv. Men en skilsmisse kan også samtidig være den størst gave du kan give dig selv, både som mand eller kvinde og som forældre.

Den kan være et opgør med den måde du hidtil har levet på, både som mand eller kvinde, kæreste og forælder – måder at leve på som du måske ikke længere ønsker. Den tvinger dig derfor til at spørge dig selv om hvordan du ønsker at leve og være forælder på.

En skilsmisse bringer alle livets store spørgsmål op som:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad vil jeg?
 • Hvad kan jeg?
 • Hvordan er jeg mand eller kvinde?
 • Hvordan er jeg som partner/kæreste?
 • Hvordan er jeg far eller mor?
 • Hvad har jeg brug for?

Alle disse spørgsmål og tanker kan være svære og uoverskuelige at sidde med selv. Derfor er det nole gange god at have en at dele tankerne med. En at reflektere med. Og en der kan hold én fast i de mål man sætter sig. Og en der kan være med til at skabe håb!

Det er her jeg kommer ind i billedet, som samtale- og sparringspartner.

Kontakt mig på telefon 20 81 56 59 for spørgsmål, eller hvis du er klar til at booke en tid.

Jeg tilbyder terapi fra min klinik i Hvidovre. Mine klienter kommer lokalt fra Hvidovre og omegn, som Rødovre, Brøndby, Glostrup, Valby og Frederiksberg. Men jeg har også mange klienter fra hele København samt andre steder på Sjælland.

BOOK ONLINE

At tage kontakt til mig kan være første skridt i retning mod positiv forandring og øget livskvalitet. Jeg kan hjælpe jer med afklaring i forhold til jeres liv, og til at være i livet med mere ro, mening og glæde.

Kontakt mig

Info

Psykoterapeut og Parterapeut
Henrik Hansen

Hvidovrevej 137, 1. Sal – Lokale 114
2650 Hvidovre

Der er 2 timers gratis parkering bag ved bygningen.
Husk p-skiven!
Lokalet er tæt på motorvej og s-station.
Bus nr. 140 holder lige ude foran bygningen.

Kontakt

Jeg kan kontaktes alle dage på:

Telefon: 20 81 56 59
Du er velkommen til at lægge en besked eller skrive en sms, hvis ikke jeg svare.

E-mail: parogpsykoterapeut@gmail.com

Cookie- og privatlivspolitik

Cvr: 40704825
Mobilepay: 244366
Lunar Bank – Reg + Kontonr: 6695 – 10019113782