Imago parterapi

Imago parterapi er en form for relationsterapi, som er udviklet i løbet af 1980’erne. Her ligger fokus på at opnå kontakt og gensidig forståelse mellem mennesker. Det bygger på psykodynamisk, systematisk og kognitiv teori og metode. Her er tilknytningspsykologi og nyere hjerneforskning desuden centrale elementer. Formålet med denne form for terapi er at identificere ens problemer, finde deres bagvedliggende årsager og alternative løsninger. Når man arbejder med Imago terapi, udvider man dermed sin bevidsthed om sig selv og andre.

Hvordan foregår Imago terapi?

Terapien foregår som en struktureret dialog mellem jer som par og jeres terapeut. Det består af tre trin – spejling, anerkendelse og empati. Den strukturerede dialog sørger for, at begge parter bliver hørt, får bekræftelse i sin oplevelse, empati og forståelse i sine reaktioner og følelser. Det bidrager også til, at parterne får øget sin bevidsthed om, hvordan gamle adfærdsmønstre og overlevelsesstrategier kommer i vejen for god kommunikation, tryghed og kontakt.

Hvad er Imago parterapi?

Imago terapien blev oprindeligt udviklet som et værktøj til parterapi, men bruges i dag i mange andre sammenhænge også, alt fra familieterapi, ægteskabsrådgivning, konfliktløsning, individuel terapi, teamwork og lederudvikling, samt som vejledning i skoler, børnehaver og andre institutioner, der arbejder med mennesker.

Dens funktion, i forhold til parterapi, kan dog være effektiv, da den i høj grad kan hjælpe til at genfinde gnisten, indsigt, nærhed, tryghed og kærlighed i parforholdet. Formålet med dette er at forbedre kommunikationen mellem jer ved at styrke jeres dialog og tilknytning til hinanden.

Dette kan både være behjælpeligt til at genskabe kontakten og gnisten, hvis I oplever parforholdsproblemer, eller blot ønsker at forbedre jeres relation.

Imago Parterapi

Hvorfor vælge Imago parterapi?

Imago parterapi lærer Jer at løse konflikter på en ny måde. I får et redskab, der sikrer, at det I siger til hinanden bliver hørt, gjort meningsfyldt og understreget med empati og indlevelse. Imago parterapi fokuserer på tryghed i stedet for kritik.

Og Imago parterapi giver Jer redskaber til at give hinanden, hvad I hver især har brug for, for at vokse og blive hele mennesker.

  • Imago parterapi hjælper med at identificere, hvilke sår I hver især bringer med ind i parforholdet, og hvordan de kan heles.
  • Imago parterapi belyser, hvilke forsvarsmekanismer I anvender, og hvad der skal til, for at I ikke behøver dem mere.
  • Imago parterapi lærer Jer at bruge parforholdet og de tætte relationer i jeres liv til at genetablere den psykologiske udvikling og få bevidsthed om hvem I er, og hvorfor I er som I er.
  • Imago parterapi hjælper Jer med at komme i kontakt med og tage ansvar for de skjulte sider af jeres personlighed, som I hidtil har undertrykt eller projiceret over i partneren.

Kontakt mig på telefon 20 81 56 59 for spørgsmål, eller hvis du er klar til at booke en tid.

Jeg tilbyder Imago terapi fra min klinik i Hvidovre. Mine klienter kommer lokalt fra Hvidovre og omegn, som Rødovre, Brøndby, Glostrup, Valby og Frederiksberg. Men jeg har også mange klienter fra hele København samt andre steder på Sjælland.

BOOK ONLINE

At tage kontakt til mig kan være første skridt i retning mod positiv forandring og øget livskvalitet. Jeg kan hjælpe jer med afklaring i forhold til jeres liv, og til at være i livet med mere ro, mening og glæde.

Kontakt mig

Info

Psykoterapeut og Parterapeut
Henrik Hansen

Hvidovrevej 137, 1. Sal – Lokale 114
2650 Hvidovre

Der er 2 timers gratis parkering bag ved bygningen.
Husk p-skiven!
Lokalet er tæt på motorvej og s-station.
Bus nr. 140 holder lige ude foran bygningen.

Kontakt

Jeg kan kontaktes alle dage på:

Telefon: 20 81 56 59
Du er velkommen til at lægge en besked eller skrive en sms, hvis ikke jeg svare.

E-mail: parogpsykoterapeut@gmail.com

Cookie- og privatlivspolitik

Cvr: 40704825
Mobilepay: 244366
Lunar Bank – Reg + Kontonr: 6695 – 10019113782